w
Καινοτομία

Αναζητούμε συνεχώς νέες και αποτελεσματικές λύσεις για την ενίσχυση της ευημερίας.

w
Ακεραιότητα

Δεσμευόμαστε στην ηθική και υπεύθυνη συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα πλάσματα και σε όλες τις καταστάσεις.

w
Συνεργασία

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομαδικότητας και στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες μας.

w
Ενσυναίσθηση

Ακούμε ενεργητικά, με προσοχή και κατανοούμε τις ανάγκες και τις προκλήσεις των ατόμων και των οργανισμών.

w
Αφοσίωση

Είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία των πελατών μας και στην υλοποίηση μιας δυναμικής εταιρικής κουλτούρας ευημερίας.

Τι είναι το Wellbeing

Το Wellbeing είναι επιλογή, τρόπος ζωής, διαδικασία, ένα αποδοτικό κανάλι ενέργειας, μια ολοκλήρωση του μυαλού, σώματος, πνεύματος και της αποδοχής του εαυτού.

Περιλαμβάνει:

Σωματική, πνευματική, νοητική, συναισθηματική υγεία

Υγιή συμπεριφορά και lifestyle, υγιή πνευματική λειτουργία

Υγιή σύνδεση με την κουλτούρα, υγιή ζωή στο σπίτι μας, υγιή ζωή στην κοινότητα, υγιή πνευματικότητα

Στην Wellbeing Innovations, η ομάδα μας αποτελείται από παθιασμένους και αφοσιωμένους ανθρώπους που μοιράζονται ένα κοινό όραμα: να δημιουργήσουν έναν κόσμο όπου η ευημερία ανθίζει. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Δωρεάν Masterclass στο Corporate Wellbeing

Βάσια Μανίκα

Founder & Wellbeing Innovator

Τόνια Καπελεριώτη
Τόνια Καπαρελιώτη

Business Partner

Κατερίνα Μανίκα
Κατερίνα Μανίκα

Sales & Ops Director

Λουκάς Κούτρας
Λουκάς Κούτρας

Sales Manager

Κατεριίνα Καμή
Κατερίνα Καμή

Sales Support

Κατερίνα Δημητρακοπούλου
Κατερίνα Δημητρακοπούλου

Communications & Marketing Consultant

Ίρμα
Ίρμα

Pet Director

Φούκου
Φούκου

Pet Support

Εφυέστατη, άψογα καταρτισμένη, μεταδοτικότατη, η ψυχή των εκπαιδεύσεων!

Αυγουστάτου Άννα

Γνώστρια σε βάθος, υποστηρικτική, δομημένη, με μεταδοτικότητα. Εξαιρετική.

Κηπιώτη Όλγα

Όταν ο άνθρωπος αγαπάει αυτό που έχει διαλέξει να ασχοληθεί παράγει θαύματα που περιέχουν πολύ αγάπη. Εξαιρετική επαγγελματίας με ισορροπία μεταξύ εκπαίδευσης και οργάνωσης συνοδευόμενα από υπέροχη επικοινωνία γεμάτη συναίσθημα. Η δίψα της για όλο αυτό το ανθρώπινο που με αγάπη αγκαλιάζει και απλόχερα μεταδίδει μου δίνει κίνητρα. Επίσης νοιώθω την Βάσια ότι πιο ανθρώπινο έχω συναντήσει ποτέ μου.

Κοτσιμπού Λουκία

Η Βάσια Μανίκα είναι άψογη τόσο στη διοργάνωση όλου του εκπαιδευτικού προγράμματος, όσο και του σεμιναρίου. Η Βάσια είναι εκπληκτική ως υπεύθυνη εκπαίδευσης και δίνει πολύ μεγάλη αξία στην εκπαίδευση που παρέχει η ομάδα της DES.

Λευθεριώτη Ελένη

Η Βάσια είναι εξαιρετική εκπαιδεύτρια και διαθέτει έναν μοναδικό τρόπο να σε βοηθά να συνδυάζεις τις γνώσεις που έχεις ήδη αποκτήσει. Σε καθοδηγεί να δεις τον εαυτό σου από μία διαφορετική οπτική γωνία, να κατανοήσεις με το δικό σου τρόπο την πληροφορία που σου δίνεται και όλα αυτά, μέσα σε ένα ασφαλές και γεμάτο αγάπη πλαίσιο.

Βάρδα Αλεξάνδρα

Εξαιρετικός, συναισθηματικός άνθρωπος με ζεστή καρδιά. Έχει πολλά να δώσει σε επίπεδο γνώσεων. Ο τρόπος που μοιράζεται τις γνώσεις της είναι παθιασμένος, οργανωμένος και οι γνώσεις της εμπεριστατωμένες και όχι επιφανειακές. Αυτό αποτελεί μεγάλη έμπνευση για εμένα. Βλέπει τους ανθρώπους πίσω από τις περσόνες και αποτελεί μια ζεστή αγκαλιά.

Βούλα Τερλέγκα

Όντας άνθρωπος που του αρέσει η βιωματική μάθηση και απεχθάνεται τη στείρα θεωρητική γνώση, θεωρώ ότι είναι μία εκπαίδευση εξαιρετική! Τρομερό εργαλείο επαγγελματικό, αλλά και αυτοβελτίωσης!

Λαμπρινή Μόσχου

Πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία! Σε βάζει σε άλλα μονοπάτια σκέψης δίνοντας τροφή για τον εγκέφαλο! Θα ακολουθήσω και την επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης με σκοπο να γίνω wellbeing coach σαν διαιτολόγος που είμαι και ανυπομονώ για να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο σε αυτά που μάθαμε στο foundation ώστε να βοηθήσω πρώτα τον εαυτό μου όσο και τους γύρω μου να δουν κάποια πράγματα που τους ταλανίζουν χρόνια "αλλιώς''!

Μιρέλλα Κουρτίδου

Εξαιρετική γνώση απο ανθρώπους έμπειρους αλλά και συνάμα προσιτούς και ευχάριστους! Όλα αλλάζουν όπως τα θες στην ζωή σου! Αξίζει!!!

Αντωνία Μουρελάτου

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

  • Καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις: Σχεδιάζουμε προγράμματα ευημερίας που ταιριάζουν στις μοναδικές ανάγκες και τον πολιτισμό της κάθε επιχείρησης.
  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Βασιζόμαστε σε μετρήσιμα δεδομένα και τεκμηριωμένες πρακτικές για να διασφαλίσουμε την επιτυχία των προγραμμάτων μας.
  • Ενσυναίσθηση και αφοσίωση: Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί και οι άνθρωποι και είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξή τους.
Φιλοσοφία Wellbeing Innovations

Latest News Coming

No posts were found for provided query parameters.